Oxilion nieuws

Oxilion doet tiende overname

Geschreven door Daniël Broen | 30 September 2024

Per 1 oktober nemen wij opnieuw diensten over van een andere organisatie. Dit keer nemen wij de domein- en webhostingdiensten van NovoServe over. Met deze overname komen wij dicht bij zesduizend actieve klanten waaraan wij graag persoonlijke ondersteuning bieden. Dit is onze tiende (gedeeltelijke) overname. Een mijlpaal voor ons.

NovoServe heeft jarenlang ondersteuning geboden op het gebied van ICT aan uiteenlopende bedrijven. De ontwikkeling en groei met toenemende complexiteit van het ICT-landschap heeft hen doen besluiten om de focus op bare metal hosting te verhogen. De web- en domeinhosting inclusief het beheer van SSL-certificaten en VPS passen niet bij deze focus.

Deze diensten sluiten naadloos aan bij onze core-business. Er was dan ook niet veel nodig voor het vinden van een match. Inmiddels zijn alle werkzaamheden in werking gezet en zijn wij in contact met de klanten om de overname succesvol af te gaan ronden.

Wij heten onze nieuwe klanten van harte welkom!

Deze (gedeeltelijke) overname is de tiende overname die wij gaan afronden. Een gave mijlpaal voor ons! Wat ons betreft is dit nog niet de laatste. Een overname biedt mooie kansen voor groei en het verder doorontwikkelen van onze diensten en systemen.