Oxilion nieuws

Ga je op vakantie? Geef een vervangend contact door

Geschreven door Daniël Broen | 26 July 2024

Je bent misschien al lekker aan het genieten van je vakantie of dat ga je nog doen. Vergeet niet dat de online business gewoon doorgaat. Zo kan het voorkomen dat er contact nodig is met ons of er dient een wijziging doorgevoerd te worden. Staat jouw collega dan niet bekend als een contactpersoon, kunnen wij geen optimale ondersteuning bieden. Dat is lastig! 

Eind vorig jaar hebben wij al eens aandacht besteed aan hoe belangrijk het is om klantgegevens up-to-date te houden. De vakantieperiode is ook een goede reden om hier extra alert op te zijn. Vaak is er sprake van één vast contactpersoon. Handig! Immers die is goed op de hoogte van de lopende zaken, kent de systemen en diensten enzovoort. Echter die persoon verdient ook vakantie. Het is daarom goed om (tijdelijk) een ander contactpersoon op te voeren in Mijn Oxilion. Nadat er een extra (tijdelijk) contactpersoon is opgegeven kunnen wij die sneller en beter helpen. We kunnen deze persoon dan namelijk valideren. 

Tijdens jouw vakantie kan er van alles gebeuren waarbij het denkbaar is dat er contact moet worden gezocht met ons. Omdat wij te maken hebben met veel gevoelige data, voeren wij een contact validatie uit. Is jouw collega die tijdens jouw vakantie jouw werk overneemt niet gemachtigd? Dan kan het zijn dat wij de gewenste wijziging niet uitvoeren. Dit levert veel frustratie en extra werk op. Zorg daarom dat je jouw collega de nodige rechten geeft als die zaken overneemt tijdens je vakantie.